Orakelkortkursus

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære at bruge orakelkort og fortolke budskabet i disse intuitivt. Du lærer at bruge mange forskellige orakelkortsæt og bruge og fortolke dem kreativt og intuitivt. Jeg lærer dig at forbinde dig med din intuition/dit højere selv og bruge denne forbindelse ved din intuitive fortolkning. Vi arbejder med det du/I har lyst til og tager udgangspunkt i dit/jeres niveau.

Kurset er for alle uanset niveau.

Vi tager udgangspunkt i de orakelkortsæt, som du allerede har eller er interesseret i.

Hvis du ikke har fundet de rettet endnu hjælper jeg dig med dette. Jeg har et stort udvalg af kort du kan se på og afprøve🙂. Billedet præsenterer et lille del af min samling af orakelkortsæt.

Du kan vælge selvstudie eller personlig undervisning. Du kan også blive undervist sammen med 1-2 veninder. Vi sammensætter kurset ud fra dine ønsker og behov.

Sted: Lige udenfor Lejre (adresse gives når kursus aftalt)

Tidspunkt: 18:00-20:00 (eller efter aftale)

Pris: variabel afhængigt af sammensætning af kurset
Selvstudie (S) 555 kr
Personlig undervisning (3*2 timer) (PU) 1555 kr
(du kan betale pr gang)
Venindekursus med personlig undervisning (2-3 personer) (PUV) 1111 kr pr person.

Kurset består af
1) en undervisningsbog (S+PU+PUV),
2) øvelseshæfte med masser af eksempler på, hvordan du tolker kortene i forskellige sværheds-grader (S+PU+PUV)
3) personlig undervisning af 3 gange 2 timer, hvor vi gennemgår materialet (intro til orakelkort, sådan gør du, intuitiv læsning og ekstramateriale og øvelser mm, som vi tilpasser dit niveau (kun PU+PUV)

Tilmelding:
Skriv til Louise, hvis du gerne vil høre mere eller har spørgsmål😊 
Tilmelding sker ved at skrive en sms til Louise (mobil 26353238) og er gældende, når du efter aftale med Louise har indbetalt hele kursusbeløbet. 

Kurset afholdes af Louise Kjeldgaard. 
Louise Kjeldgaard er spirituel coach og energihealer og har brugt tarot- og orakelkort i mere end 15 år fortrinsvis til sin egen selvudvikling men også til glæde for familie og venner. Louise brænder for at hjælpe andre igang med deres spirituelle udvikling og lægger vægt på at gøre kurserne økonomisk tilgængelige for alle - også for børn og unge.