Formålet med Spirituel skole i Lejre er, at hjælpe spirituelt søgende med at få forståelse for den energimæssige del af livet, som vi styres og påvirkes af, at hjælpe dig til at blive herre i eget liv og at udvikle dine unikke spirituelle evner.
 
Mange vågner op (opvågning til den spirituelle virkelighed) og søger efter svar på hvem de er, de føler der mangler noget i deres liv, de ser eller føler pludseligt noget de ikke kan forklare udfra den fysiske verden, de får kontakt til afdøde, guider eller engle eller har problemer med mørke energier der pludseligt inducerer angst, depression, nedtrykthed mm, som de ikke kan kontrollere og forklare. Når dette sker har man brug for råd og vejledning for at forstå hvad det er det sker og hvordan man håndterer det på en balanceret og kærlig måde.
 
At vågne op til den spirituelle verden er en gave, der giver dit liv ny mening og glæde fra dag ét. Det er en rejse der varer hele dit liv, og den er unik for hvert enkelt menneske. Men det er først og fremmest din vej og dig, der må lære at hjælpe dig selv og blive herre i eget hjerte og liv.
 
Siden administreres af Louise Kjeldgaard.
Louise Kjeldgaard er spirituel coach, energihealer, regressionsterapeut og astrolog og brænder for at hjælpe andre igang med deres spirituelle udvikling og hjælpe alle de særligt sensitive, som føler at de er forkerte, for sarte mm og ikke har lært at mestre deres sensitivitet. Lær at hjælpe dig selv! Du kan sagtens leve et helt normalt og velfungerende liv også selv om du er meget sensitiv!
 
Kærligst fra Louise